Audi MMI   MMI-componenten   Autotelefoon  Ingebruikname
Geldt voor wagens: met autotelefoon
Voorwaarde: de beschikbare mobiele telefoons worden op het MMI-scherm weergegeven Link.
Draai-/drukknop op een mobiele telefoon draaien en indrukken.
Om de mobiele telefoon met sim access-profiel in te leren, de draai-/drukknop op Autotelefoon draaien en indrukken. Op het MMI-scherm wordt een 16-cijferige pincode Afb.1 weergegeven.
Ja kiezen om de weergegeven 16-cijferige pincode in te geven Afb.1. Geeft u deze pincode bij stilstaande wagen in de mobiele telefoon in. De ingavetijd is beperkt tot ongeveer 30 seconden, of
Nee kiezen om een willekeurige 16-cijferige pincode in te geven Afb.1. In het letter-/cijferscherm Link een willekeurige 16-cijferige pincode ingeven. Deze 16-cijferige pincode vervolgens bij stilstaande wagen ook in de mobiele telefoon ingeven. De ingavetijd is beperkt tot ongeveer 30 seconden.
Nadat u hierom wordt gevraagd, het inleren ook op de mobiele telefoon bevestigen. Bij succesvol inleren wordt het simkaartsymbool -1- Afb.2 in de statusregel van het MMI-scherm weergegeven.
De pincode van uw simkaart ingeven Link.
U kunt de pincode van uw simkaart nadat de mobiele telefoon in de autotelefoon is ingeleerd, opslaan voor automatische ingave. Hiertoe na de eerste ingave van de pincode de vraag van de MMI met Ja bevestigen of de instellingen in het Setup-menu wijzigen Link.
Als uw mobiele telefoon het sim access-profiel niet ondersteunt, kunt u de simkaart in de simkaartlezer Link of de bedieningshoorn* Link plaatsen.
Aanwijzing
  • Via de functie Externe Bluetooth-apparaten wissen Link kunt u de ingeleerde Bluetooth-apparaten wissen. Een ingeleerde bedieningshoorn* moet afzonderlijk gewist worden.
  • Actuele informatie over mobiele telefoons met sim acces-profiel vindt u op internet onder www.audi.de/telefon of bij de Audi-specialist.